Yılbaşında uyukusuzluğuna direnemeyen Lâl gecikmeli olarak annesine modellik yaptı :)

24 Ocak 2008

Yılbaşına özel yengesi tarafından hediye edilen kırmızı tulumu ve noel baba şapkasıyla ilk yılbaşı olmasının hatırası için tarafımdan poz vermesi için epey zorlanmıştı ama olmadı. Tabii benim için de bir bebeğin yılbaşı da olsa uyuku saatini geçirebileceğini düşünmek oldukça acemiceydi. Geçtiğimiz haftasonu Pazar kahvaltımızın ardından babası, teyzesi ve müstakbel eniştesi tarafından türlü şaklabanlıklarla objektife gülümsemesi için yapılmadık numara kalmadı. Biz ondan daha çok eğlendik ve sanırım minik kuşum bizimle eğleniyordu :)


5 yorum:

Elvan Camgöz,  24 Ocak 2008 18:50  

Ailemizin küçük prensesinin fotograflarını çekerken bayağı şaklabanlık yapsakta buna değiyor ve lal hanım çok tatlı çıkıyor. Ailemizin neşe kaynağını bol bol öpüyorum.

prenses hala

Teyzen,  8 Şubat 2008 15:12  

Gülümsemenin sana ne kadar yakıştığını biliyorsun o yüzden bu kadar güzel pozlar veriyorsun değil mi:) Tanrım gülmekten ayırmasın seni, biz senin her anını fotograflamaya devam edeceğiz şekerim.

anneanne,  13 Şubat 2008 00:54  

iyi ki geldin bebeğim. baharda açan çiçekler gibi hepimizi neşeye boğdun. evimizin hayat kağnağı, dedesi ve anneannesi bebeğini çok seviyor.

Zeynep,  1 Nisan 2008 12:39  

Lâl'cim çok güzel çıkmışsın ;)

Babana söyle de seni Turkline'a getirsin yine.. Çok özledik hepimiz seni.

qaruvgqlp 12 Eylül 2008 13:10  

, [url=http://assjatumwwzs.com/]assjatumwwzs[/url], [link=http://anilmmfphihj.com/]anilmmfphihj[/link], http://bvibcprotsuf.com/

Yorum Gönder