Red Bull Flugtag Kanatladıramadı - İstikamet Anadolu Kavağı :)

26 Mayıs 2008

Eşimin ve benim adrenalin içeren hobilerimiz yoktur ama günlerdir radyoda reklamını duyduğumuz 1.Red Bull Flugtag organizasyonu için hava da çok güzel olunca Caddebostan sahiline gitme gafletinde bulunduk. Bağdat caddesine giriş Bostancı’dan tıkanınca alternatif yol üretmekte oldukça başarılı olan eşim - öyle ki zamanında yol tıkalı diye Anadolu yakasına Çanakkale üstünden gitme fikirleri bile geliştirdi – önce minibüs yolu, sonra ara sokaklardan Ziverbey hattı, en son E5 alternatifini de tüketti ve pes etti. Red Bull Flugtag kanatlandırııııır, koca bir yalan oldu.
Biz de Anadolu Kavağı’nın sakinliğine bıraktık kendimizi. Kalamarları, midye tavaları hüplettik. Baba-kız hüplettiler demek daha olur, ben izleyici olarak katıldım. Bu esnada İstanbul’un tüm güzelliklerine ve kozmopolitliğine izleyici oldum. İstanbul – yaşanılası ve terk edilesi aynı anda düşünülebilen bildiğim tek şehir. Cemal Süreya ne güzel demiş:
Bir gün seni bırakırım ya-tütünü bırakmak gibi bir şey olur bu-Evet, gün geliyor, bıkıyorum senden, ama İstanbul'dan bıkmak gibi bir şey olur bu.













3 yorum:

Teyzen,  27 Mayıs 2008 21:52  

Ablacım bu muhteşem! gezinize ben de katılmak isterdim ama katılmayarak doğru seçim yapmışım sanırım :) Lal'in en kısa zamanda İstanbul-Cadde-Köprü gerçekleriyle tam olarak yüzleşmesi güzel tabi ama şapka sevmeme durumu beni biraz endişelendiriyor. Çok sıkılgan bir kızımız var , kime çektiyse :)
Sizi seviyorum

qghtibd 12 Eylül 2008 13:09  

, [url=http://dqoadpvpmwqi.com/]dqoadpvpmwqi[/url], [link=http://ecctnxfupdny.com/]ecctnxfupdny[/link], http://znyqcrraixbw.com/

ymtvsymrkq 3 Eylül 2009 08:43  

, [url=http://cwkhdqqrdqji.com/]cwkhdqqrdqji[/url], [link=http://aihjfbfoooaw.com/]aihjfbfoooaw[/link], http://ldqwjibjrzys.com/

Yorum Gönder