Bir Şirin buluşma

17 Kasım 2008

Uzun zamandır görüşmeye niyetlenip, hep araya bir şeyler girince ertelemek durumunda kaldığımız bir Şirin buluşma gerçekleşti. Bu buluşma-amama girişiminde baştan beridir bir aksilik olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu sefer de buluşma gerçekleşti fakat benim yoğunluğum nedeniyle günlüğümüze aktarılamadı. Derkeen nihayet bugün kayıtlara geçiriliyor.

Canım arkadaşım, iş hayatımdaki ilk günlerde hep desteğini hissettiğim, sonraki günlerde yolumuzun bir şekilde hep kesiştiği, sanal veya gerçeğin ta kendisi olarak çılgın ifadeli yazışmalarıyla hep çözmem gereken şirin insan. Şirin’in şekerim bizi evine kahveye davet etti. Hani iki lafın belini kıralım da aradaki zamanı kapatalım diye. Ben de aldım kızımı düştüm yola. Hah. Ne sohbeti, ne laflaması. Şirinim şekerim en alâsından kahvesini yaptı ama Lâlocan bu rahat durur mu? Kâh sehpanın üzerinde, kâh televizyonun dibinde, hooop gazeteliğin içinde, pat yerde derken. Akşamı ettik.

Neyse ki arada Lâl’in eline bezimsi birşey verdik de “Lal’cim şuraların tozunu bi alıver” kızım diye oyaladık. Şirinim şekerim senin evinde pek tozluymuş yahu : )

Özgür, bu arada televizyonun ayarlarını bozduğumuz ve dergilerini kurcaladığımız için özür : )













5 yorum:

HANDE,  19 Kasım 2008 11:25  

Bir buluşma da biz ayarlasak artık. Bu arada şu canlarımızla vakit geçirme konusu pek fena yaaa nolucak böyle ???

Gökşen Camgöz,  19 Kasım 2008 11:29  

hande'cim nasıl istiyorum görüşmek bilsen. adını koyalım tarihin bence. bu arada ben sanki vakti çok geniş biriymişim gibi cumartesileri de fotoğraf kursuna başladım. ancak pazar. ne dersin?

HANDE,  20 Kasım 2008 23:25  

Tamam anlastik hangi pazar sana uygun olursa bildir

kwonqjt 25 Kasım 2008 20:27  

, [url=http://mryodoidjjmz.com/]mryodoidjjmz[/url], [link=http://izozvlfpbvwk.com/]izozvlfpbvwk[/link], http://vfgawxelmteh.com/

fueyrxz 27 Kasım 2008 22:57  

, [url=http://myyvhxbideoc.com/]myyvhxbideoc[/url], [link=http://gitqokqbtgck.com/]gitqokqbtgck[/link], http://mbcbvatwixck.com/

Yorum Gönder