Bugs Bunny Buzda, Lâl ve Ela seyirde

12 Şubat 2009

Uzun Zamandır Lâl’i tiyatro, gösteri vb. sosyal aktivitelere götürme isteğim, yanısıra acaba anlar mı, sıkılır mı, mızmızlanır mı endişelerim, sevgili arkadaşım Selda’nın sayesinde nihayet buldu. Aslında girişim aşamasında hâlâ kafamızda doğru mu yapıyoruz soruları vardı ama gösteri başladığı anda tık nefes, pür dikkat, üst düzey konsantrasyon seviyeleri biz pimpirik anneleri hayrete düşürdü.

O kadar güzel eşlik ettiler ki gösteriye, açıkçası ben her ikisini de izlemekten şaşkınlığımı atana kadar pistte neler oluyor bakamadım. Lâlocan kucağımda kıpır kıpır sallanırken, şarkılara tempo tutarken, alkııış alkışş diye bağırırken; Ela “babanneee babanne” diye Sylvester’ı Büyükanne’ye şikayet etti. Aslında gecenin esprisini de patlatmış oldu. Salondaki tüm çocuklar büyükanne büyükanne diye masal kahramanını piste çağıralı 5 dakikayı geçmiş, hatta o sahne bitmişti ama Eloş durumu yeni idrak edebilmiş ve annesinin müsadesini almadan ulu orta seslenmek istememişti. Sonuç; gösterinin alakasız bir yerlerinde babannee diye bağıran bir Ela, el çırpmaktan avuçları kıpkırmızı olan bir Lâl ve çocuklar kadar eğlenen anneler : )

Uzun lafın kısası; aktiviteler tekrar edile.

3 yorum:

Kanka Ela'nın annesi Selda.,  16 Şubat 2009 18:39  

iyi ki gittik Gökşencim..Ela herkese "paten yapan tavşanlara gittik, çok eğlendik.tekrar gidelim mi??" diyor:))
Aktiviteler için araştırmalarıma devam ediyorum..merak etme..

Gökşen 16 Şubat 2009 19:28  

Selda'cım keşke dün Dolphin'lere de gelebilseydiniz... Neyse araştırmaya devam dediğin gibi :)

orektqfft 16 Aralık 2009 22:37  

, [url=http://iqpzfdgauysz.com/]iqpzfdgauysz[/url], [link=http://jxkspyrvugkx.com/]jxkspyrvugkx[/link], http://weciuhembrfo.com/

Yorum Gönder